MT4, build 600 - peluang baru untuk perdagangan

07.03.2014 / 11:12

Pelanggan dan Rakan yang dikasihi!

MetaQuotes Software Corp mengeluarkan kemas kini (build 600) untuk terminal dagangan MetaTrader4 (MT4). Versi baru yang menawarkan pedagang beberapa ciri-ciri tambahan dan berbeza daripada versi yang lebih lama dalam beberapa cara.

Perubahan utama MT4 build 600 adalah seperti berikut

  • Versi baru mempunyai Pasaran MetaTrader, kedai aplikasi perdagangan. Ia termasuk permohonan untuk perdagangan, yang boleh diakses terus daripada terminal. Pilihan ini membenarkan pemaju utiliti perdagangan perisian untuk berkongsi produk mereka dengan berjuta-juta pengguna MetaTrader 4. Pilihan ini boleh menjadi sangat berguna untuk pedagang juga, kerana mereka boleh meningkatkan kecekapan proses dagangan mereka tanpa menghentikan ia. Semua fail tersedia untuk pembelian dan muat turun adalah selamat dan mempunyai tahap perlindungan yang tinggi.
     
  • Struktur fail terminal dan lokasi direktori untuk menyimpan fail pengguna (Expert Advisors, petunjuk, skrip, template, log, dan lain-lain) telah berubah. Semua data yang dimuat turun sebelum ini akan secara automatik berpindah ke tempat yang baru semasa kemas kini dan semua fail asal akan kekal di lokasi-lokasi mereka menjadi salinan sandaran. Semua perubahan dalam sumber dan destinasi laluan fail disalin disimpan dalam jurnal terminal itu.
     
  • Bahasa pengaturcaraan MQL4 telah disemak semula dengan ketara dan membawa lebih dekat dengan MQL5 setakat maksimum yang mungkin. Kelas, struktur, warisan, perpustakaan standard dan banyak lagi boleh didapati sekarang. Selain itu, program kelajuan pelaksanaan telah meningkat, dan tingkap MetaEditor telah bertambah baik dan kini mempunyai alat debugging, profil, autosubstitution nama fungsi, snippet, sumber memasukkan dan pengurusan kod pintar.
Sila ambil perhatian, bahawa terminal dagangan anda tidak boleh dikemas kini secara automatik. Anda perlu memuat turun produk terkini daripada platform dan pasang semula aplikasi pada PC anda.

Untuk mengetahui maklumat lebih terperinci tentang perubahan dalam platform dagangan, sila layari laman web MQL4 Komuniti dan membaca artikel "MetaTrader 4 Build 600 dengan dikemaskini Bahasa MQL4 dan Pasaran Permohonan Dikeluarkan".

Yang ikhlas,
RoboForex

MetaTrader4 (MT4) adalah salah satu platform dagangan paling popular di kalangan pedagang-pedagang dengan kemahiran yang berbeza dan pilihan perdagangan. Terminal pelanggan mempunyai persekitaran intuitif, banyak perdagangan dan keupayaan analitikal digabungkan dengan mesra pengguna antara muka. Permohonan ini telah dibangunkan oleh MetaQuotes Software Corp dan untuk masa yang panjang telah menjadi salah satu platform dagangan paling baik diketahui dan popular.
Tanya soalan

Tidak mencari maklumat yang anda perlukan? Tanya soalan dan mendapatkan jawapan online!

Masuk chat
Atau masukkan nombor telefon anda di dalam borang di bawah dan kami akan menghubungi anda dengan segera.
Menelepon kembali
Tanya soalan