Tanya soalan

Tidak mencari maklumat yang anda perlukan? Tanya soalan dan mendapatkan jawapan online!

Masuk chat
Atau masukkan nombor telefon anda di dalam borang di bawah dan kami akan menghubungi anda dengan segera.
Menelepon kembali
Tanya soalan

Memperluaskan senarai negara-negara, di mana anda boleh deposit akaun anda

13.03.2014 / 09:19

Pelanggan dan Rakan yang dikasihi!

Kami gembira untuk memberitahu anda bahawa kami telah berkembang dengan ketara senarai negara-negara, di mana anda boleh deposit akaun dagangan anda melalui Kad Kredit/Debit (sistem PayOnline). Dari sekarang, anda boleh mendeposit dana melalui sistem pembayaran ini daripada 50 negara berikut:

Afrika: Botswana, Cabo Verde, Chad, Congo, Djibouti, Kenya, Maghribi, Mozambique, Namibia, Niger, Republik Afrika Tengah, Rwanda, Senegal, Somalia, Uganda, Zambia.

Amerika Selatan: Bolivia, Brazil, Colombia, Ecuador, Paraguay, Suriname, Uruguay, Venezuela.

Amerika Utara: Aruba, Cuba, Jamaica, Nicaragua, Puerto Rico.

Australia: Australia, Tanzania.

Eurasia: Albania, India, Indonesia, Iraq, Kemboja, China, Korea Selatan, Kuwait, Lithuania, Malaysia, Myanmar, Nepal, Oman, Pakistan, Palestin, Romania, Singapura, Thailand.

Sila ambil perhatian, bahawa tiada komisen dikenakan apabila anda deposit akaun dagangan anda melalui mana-mana sistem pembayaran.

Maklumat yang lebih terperinci mengenai cara untuk deposit akaun dagangan anda melalui sistem PayOnline boleh didapati di seksyen "Mendeposit Dana" di laman web kami.

Yang ikhlas,
RoboForex

PayOnline adalah salah satu pembekal perkhidmatan pembayaran yang paling moden dan paling pesat berkembang. Pusat pemprosesan yang diberi kuasa adalah pembekal perkhidmatan rasmi VISA dan MasterCard sistem bank. Sistem PayOnline menyediakan perkhidmatan Internet dan boleh diperolehi di negara-negara Kesatuan Eropah dan Asia, dan juga Persekutuan Rusia. Pemprosesan dilakukan berdasarkan penyelesaian teknologi syarikat sendiri, yang telah berjaya digunakan di Amerika Syarikat dan Eropah selama lebih daripada 10 tahun, dan muncul di Rusia pada tahun 2008.