Saya tidak boleh mendapati applikasi MobileTrader di App Store

Applikasi MobileTrader tersedia untuk negara-negara berikut: Austria, Belarus, Brazil, Brunei Darussalam, Bulgaria, China, Colombia, Croatia, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Egypt, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Iceland, India, Indonesia, Ireland, Italy, Jamaica, Kazakhstan, Latvia, Lebanon, Lithuania, Luxembourg, Malaysia, Malta, Mexico, Moldova, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Romania, Russia, Singapore, Slovakia, Slovenia, South Africa, Spain, St. Vincent and The Grenadines, Sweden, Switzerland, Taiwan, Thailand, Ukraine, United Arab Emirates, United Kingdom, Uzbekistan.

Jika anda tinggal di negara yang tidak ada dalam senarai ini, anda boleh menukar nama negara dalam akaun App Store anda kepada salah satu daripada nama yang disenaraikan di atas atau menggunakan versi mudah alih WebTrader (buka https://webtrader.roboforex.com di telefon bimbit anda pelayar peranti).

Tiada batasan negara untuk MobileTrader di Google Play (Android).

Tanya soalan

Adakah anda memerlukan bantuan? Klik pada ikon di penjuru kanan sebelah bawah halaman dan dapatkan jawapan kepada mana-mana soalan anda.

Atau masukkan nombor telefon anda di dalam borang di bawah dan kami akan menghubungi anda dengan segera.

Menelepon kembali
Tanya soalan