Bagaimana saya boleh menerima Welcome Bonus 30 USD?

Dalam bahagian "Welcome Bonus 30 USD" di Kawasan Keahlian anda, pastikan bahawa sistem "Antifraud", yang secara automatik mengesan pemindahan dana berulang, telah meluluskan penyertaan anda dalam program ini. Kemudian anda perlu lulus pengesahan lengkap (pasport dan alamat), buka akaun baru MetaTrader4/5 jenis Fix-Cent, Pro-Cent, Fix-Standard, atau Pro-Standard (tidak termasuk akaun ContestFX dan CopyFX) dengan USD atau EUR sebagai mata wang asas dan leverage sehingga 1:500, dan depositkan 10 USD (atau bersamaan dalam mata wang lain) ke akaun menggunakan kad bank*. Setelah kesemuanya lengkap, anda akan menerima mesej menerusi e-mel yang anda gunakan semasa pendaftaran dengan kod pengesahan yang dinyatakan dalam medan "Program Penyertaan" di Kawasan Keahlian anda.

* - Hanya deposit yang dibuat melalui kad China UnionPay, MaestroCard, MasterCard, dan VISA sahaja yang sah. Deposit yang dibuat melalui kad maya yang dikeluarkan oleh sistem pembayaran adalah tidak sah.

Tanya soalan

Adakah anda memerlukan bantuan? Klik pada ikon di penjuru kanan sebelah bawah halaman dan dapatkan jawapan kepada mana-mana soalan anda.

Atau masukkan nombor telefon anda di dalam borang di bawah dan kami akan menghubungi anda dengan segera.

Menelepon kembali
Tanya soalan