Peluang baru untuk pengguna iOS di RoboOption

26.01.2015 / 17:38

Pelanggan dan Rakan yang dikasihi!

Projek RoboOption berkembang dan membangun dengan pesat, yang merupakan mengapa pelanggan Syarikat mempunyai lebih dan lebih banyak peluang perdagangan dan pendapatan. Hari ini, kami gembira untuk memberitahu anda bahawa RoboOption telah selesai membangun aplikasi RoboOption untuk iOS dan ia kini boleh didapati untuk muat turun percuma daripada AppStore. Platform dagangan RoboOption mudah alih untuk iOS membolehkan anda untuk berdagang mata wang, komoditi, saham dan indeks dari mana-mana sahaja di dunia, dan menjadikan proses dagangan mudah dan selamat.

Ciri-ciri utama aplikasi:

  • Mesra pengguna antara muka
  • 3 jenis pilihan binari: 60 saat, Binari, dan Jangka Panjang
  • Lebih daripada 20 instrumen perdagangan

Muat turun

Anda boleh membaca lebih lanjut mengenai platform mudah alih Syarikat di seksyen "Aplikasi Mudah Alih" di laman web RoboOption.

Yang ikhlas,
RoboForex

RoboOption adalah hasil daripada kerja yang berkesan dan profesional pemimpin pasaran kewangan. Syarikat menyediakan pelanggan dengan akses kepada perkhidmatan perdagangan pilihan binari melalui, platform perdagangan yang mudah dan terkini. Matlamat utama Syarikat adalah untuk menyediakan pelanggan-pelanggan runcit dengan perkhidmatan yang berkualiti di pasaran pilihan binari. Pembangunan perkhidmatan baru, maklum balas yang cepat untuk masalah, permintaan pelanggan, dan keselamatan dana dan data peribadi pelanggan - ini adalah keutamaan Syarikat.