Tawaran baik daripada RoboOption - bonus deposit meningkat sehingga 100%!

26.05.2015 / 11:35

Pelanggan dan Rakan yang dikasihi!

RoboOption bermula tawaran musim panas baru yang baik untuk pelanggan Syarikat: dari 25 Mei ke 30 Jun 2015, anda boleh menerima bonus deposit meningkat yang boleh didagangkan sehingga 100%!

 

Deposit akaun dagangan anda dan menerima bonus yang meningkat bagi setiap deposit yang anda buat. Ia akan memberi anda peluang untuk meningkatkan jumlah dagangan anda dan meningkatkan hasil dagangan anda tanpa apa-apa pelaburan tambahan.

Sila ambil perhatian, yang anda boleh gunakan bonus ini dalam perdagangan tanpa apa-apa batasan.

Terima bonus

Senarai lengkap keadaan bagaimana untuk menerima dan mengeluarkan wang bonus boleh didapati di seksyen "Bonus Deposit" di laman web RoboOption.

Datang ke dalam musim panas dengan bonus daripada RoboOption!

Yang ikhlas,
RoboForex

RoboOption adalah hasil daripada kerja yang berkesan dan profesional pemimpin pasaran kewangan. Syarikat menyediakan pelanggan dengan akses kepada perkhidmatan perdagangan pilihan binari melalui, platform perdagangan yang mudah dan terkini. Matlamat utama Syarikat adalah untuk menyediakan pelanggan-pelanggan runcit dengan perkhidmatan yang berkualiti di pasaran pilihan binari. Pembangunan perkhidmatan baru, maklum balas yang cepat untuk masalah, permintaan pelanggan, dan keselamatan dana dan data peribadi pelanggan - ini adalah keutamaan Syarikat.