Cara baru untuk mendeposit dan mengeluarkan dana di RoboOption

17.09.2014 / 10:36

Pelanggan dan Rakan yang dikasihi!

Kami memberitahu anda bahawa RoboOption, syarikat yang menyediakan perkhidmatan untuk berdagang pilihan binari, telah memperluaskan senarai sistem pembayaran untuk mendeposit dan mengeluarkan dana. Rakan kongsi baru Syarikat adalah sistem pembayaran NETELLER, syarikat yang menyediakan banyak peluang untuk menguruskan aset kewangan anda online.

 

Pelanggan RoboOption, yang mempunyai NETELLER dompet elektronik, kini dengan mudah dan cepat boleh deposit akaun dagangan mereka, dan juga mengeluarkan dana. Jumlah maksimum yang tersedia untuk mendeposit melalui NETELLER adalah yang terbesar di kalangan sistem pembayaran sekarang - anda boleh deposit akaun anda dengan 50,000 USD untuk satu transaksi. Jumlah sehingga 5,000 USD disediakan untuk pengeluaran dan tiada komisen dikenakan.

Kami mengingatkan anda bahawa pelanggan RoboOption mempunyai peluang untuk memberi balik pampasan komisen apabila mendeposit akaun dagangan mereka. Anda boleh membaca lebih lanjut mengenai perkhidmatan "Pampasan komisen" di laman web RoboOption.

Bukan sahaja NETELLER telah dimasukkan ke dalam senarai sistem pembayaran yang tersedia untuk mengeluarkan dana. Untuk kemudahan pelanggan kami, kami telah melakukan yang terbaik supaya sistem pembayaran yang sama boleh didapati untuk kedua-dua deposit dan pengeluaran, itulah sebabnya dari sekarang anda boleh mengeluarkan wang anda melalui Web Money dan kad kredit/debit MasterCard/VISA.

Pembatasan dan komisi untuk semua sistem pembayaran yang tersedia di RoboOption dapat ditemukan pada halaman berikut:

DepositPengeluaran

Yang ikhlas,
RoboForex

RoboOption adalah hasil kerja yang berkesan profesional dan pemimpin pasaran kewangan. Syarikat menyediakan pelanggan dengan akses kepada perkhidmatan perdagangan pilihan binari melalui platform dagangan yang mudah dan yang terkini. Matlamat utama Syarikat adalah untuk menyediakan pelanggan-pelanggan runcit dengan perkhidmatan yang berkualiti di pasaran pilihan binari. Pembangunan perkhidmatan baru, maklum balas yang cepat untuk masalah dan permintaan pelanggan yang muncul, dan keselamatan dana pelanggan dan data peribadi dijamin - ini adalah keutamaan Syarikat.