Peningkatan dalam terma program affiliate RoboOption

10.11.2014 / 14:20

Pelanggan dan Rakan Kongsi yang dikasihi!

Kami gembira untuk memberitahu anda bahawa RoboOption telah meningkat terma program affiliate dengan meningkatkan peratusan komisen bagi rakan-rakan dari semua peringkat. Mulai sekarang, kami rakan akan mendapat keuntungan yang lebih untuk pelanggan mereka menarik tanpa apa-apa syarat tambahan!

Komisen affiliate saat ini adalah:

2.0%
Untuk rakan kongsi dari tahap 1

2.5%
Untuk rakan kongsi dari tahap 2

3.0%
Untuk rakan kongsi dari tahap 3

Jika anda bukan seorang rakan kongsi RoboOption lagi, anda mempunyai peluang yang baik untuk menjadi satu sekarang, kerana setiap pelanggan dengan Members Area yang disahkan boleh membuka akaun affiliate. Untuk menjadi pelanggan Syarikat, anda perlu membuka akaun dagangan.

Setelah menjadi rakan kongsi RoboOption, anda akan mendapat satu peluang untuk menarik pelanggan baru dengan menggunakan mana-mana sumber yang paling terkenal dan mudah untuk anda. Sebagai balasan, kami menyediakan anda dengan:

  • Bayaran komisen setiap hari.
  • Statistik affiliate yang terkini dalam mod online.
  • Komisen yang fleksibel dengan bayaran yang tinggi.

Buka akaun affiliate

Untuk membaca lebih lanjut mengenai syarat-syarat program affiliate RoboOption, sila layari seksyen "Program Affiliate" di laman web Syarikat. Sertai program affiliate RoboOption!

Yang ikhlas,
RoboForex

RoboOption adalah hasil kerja yang berkesan profesional dan pemimpin pasaran kewangan. Syarikat menyediakan pelanggan dengan akses kepada perkhidmatan perdagangan pilihan binari melalui platform dagangan yang mudah dan yang terkini. Matlamat utama Syarikat adalah untuk menyediakan pelanggan-pelanggan runcit dengan perkhidmatan yang berkualiti di pasaran pilihan binari. Pembangunan perkhidmatan baru, maklum balas yang cepat untuk masalah dan permintaan pelanggan yang muncul, dan keselamatan dana pelanggan dan data peribadi dijamin - ini adalah keutamaan Syarikat.