Tawaran "Bonus Disember" daripada RoboOption

01.12.2014 / 15:14

Pelanggan dan Rakan yang dihormati!

Pada bulan Disember, RoboOption akan membentangkan anda beberapa kejutan yang menyenangkan. Dari 1-31 Disember 2014, kami menawarkan anda peluang untuk menerima bonus deposit sehingga 100% dan memenuhi syarat-syarat program bonus dalam tempoh yang lebih singkat.

Mendepositkan akaun dagangan RoboOption anda pada bulan Disember, memilih bonus deposit sehingga 100%, perdagangan menggunakan dana bonus, dan mengeluarkan lebih banyak wang dari akaun anda setelah memenuhi syarat-syarat untuk jumlah dagangan.

Anda boleh mengurangkan jumlah dagangan yang diperlukan oleh sebanyak 50%!

Dalam tempoh tawaran itu, RoboOption meningkatkan jumlah bonus deposit:

  • 30% untuk deposit daripada 200 USD
  • 50% untuk deposit daripada 500 USD
  • 75% untuk deposit daripada 1,000 USD
  • 100% untuk deposit daripada 2,000 USD

Untuk membaca lebih lanjut mengenai tawaran itu, melawat halaman "Promosi RoboOption". Maklumat tentang keadaan bagaimana untuk menerima dan mengeluarkan wang bonus boleh didapati di halaman "Bonus Deposit" di laman web Syarikat.

Disember adalah masa untuk memberi dan menerima hadiah. Tergesa-gesa untuk mendapat manfaat daripada tawaran ini unik dari RoboOption!

Terima bonus

Yang ikhlas,
RoboForex

RoboOption adalah hasil kerja yang berkesan profesional dan pemimpin pasaran kewangan. Syarikat menyediakan pelanggan dengan akses kepada perkhidmatan perdagangan pilihan binari melalui platform dagangan yang mudah dan yang terkini. Matlamat utama Syarikat adalah untuk menyediakan pelanggan-pelanggan runcit dengan perkhidmatan yang berkualiti di pasaran pilihan binari. Pembangunan perkhidmatan baru, maklum balas yang cepat untuk masalah dan permintaan pelanggan yang muncul, dan keselamatan dana pelanggan dan data peribadi dijamin - ini adalah keutamaan Syarikat.