Bawa kawan dan menerima bonus sehingga 100 USD daripada RoboOption

03.12.2014 / 15:17

Pelanggan yang dihormati!

RoboOption dengan sukacitanya memaklumkan kepada anda tentang satu lagi peluang yang baik untuk menerima bonus tambahan dana ke akaun dagangan anda. Mengesyorkan RoboOption kepada rakan-rakan anda dan jika anda memenuhi syarat-syarat program bonus, anda akan menerima bonus sehingga 100 USD.

Untuk menerima bonus, anda perlu memenuhi dua syarat yang berikut:

  1. Beritahu rakan anda tentang RoboOption dan mencadangkan mereka untuk membuka akaun dagangan.

  2. Hubungi pengurus akaun anda selepas kawan anda membuka akaun dan bersedia untuk memulakan dagangan.

Terima kasih kepada suasana perniagaan dan peraturan yang menggalakkan Eropah, RoboOption boleh dianggap sebagai rakan kongsi yang boleh dipercayai kewangan dan penyedia perkhidmatan dalam bidang binari perdagangan pilihan. Tawaran dan program-program khas seperti "Bonus Deposit" dan "Rebet", bantuan RoboOption untuk menonjol berbanding pesaing Syarikat.

Sertai program ini dan menerima bonus anda sekarang!

Maklumat lebih terperinci tentang syarat-syarat program "Bawa rakan" boleh didapati di muka surat yang sama di laman web RoboOption.

Yang ikhlas,
RoboForex

RoboOption adalah hasil kerja yang berkesan profesional dan pemimpin pasaran kewangan. Syarikat menyediakan pelanggan dengan akses kepada perkhidmatan perdagangan pilihan binari melalui platform dagangan yang mudah dan yang terkini. Matlamat utama Syarikat adalah untuk menyediakan pelanggan-pelanggan runcit dengan perkhidmatan yang berkualiti di pasaran pilihan binari. Pembangunan perkhidmatan baru, maklum balas yang cepat untuk masalah dan permintaan pelanggan yang muncul, dan keselamatan dana pelanggan dan data peribadi dijamin - ini adalah keutamaan Syarikat.