Penambahbaikkan dalam keadaan perdagangan di RoboOption

05.03.2015 / 17:01

Pelanggan dan Rakan Kongsi yang dikasihi!

Projek RoboOption berkembang dan membangun dengan pesat, ini adalah mengapa pelanggan Syarikat mempunyai semakin banyak peluang berdagang dan mendapat pendapatan. Hari ini kami gembira untuk memberitahu anda bahawa RoboOption, memberi perhatian kepada kepentingan dan keutamaan kliennya, telah memutuskan untuk mengurangkan wang minimum pilihan (kadar) dan jumlah deposit untuk semua sistem pembayaran yang disediakan.

Maklumat lebih terperinci tentang kadar dan deposit minimum boleh didapati dalam seksyen yang sama di laman web RoboOption.

Deposit akaun RoboOption

RoboOption sentiasa memperbaiki keadaan perdagangan untuk pelanggan untuk bekerjasama dengan setiap seorang daripada mereka seberkesan dan saling menguntungkan yang mungkin!

Yang ikhlas,
RoboForex

RoboOption adalah hasil daripada kerja yang berkesan dan profesional pemimpin pasaran kewangan. Syarikat menyediakan pelanggan dengan akses kepada perkhidmatan perdagangan pilihan binari melalui, platform perdagangan yang mudah dan terkini. Matlamat utama Syarikat adalah untuk menyediakan pelanggan-pelanggan runcit dengan perkhidmatan yang berkualiti di pasaran pilihan binari. Pembangunan perkhidmatan baru, maklum balas yang cepat untuk masalah, permintaan pelanggan, dan keselamatan dana dan data peribadi pelanggan - ini adalah keutamaan Syarikat.