Bonus deposit boleh diniagakan sehingga 100% di RoboOption

09.03.2015 / 01:00

Pelanggan dan Rakan yang dikasihi!

RoboOption mengucapkan selamat Musim Bunga awal dan mengumumkan tawaran baru Syarikat: hanya dari 9 Mac ke 10 April 2015 dan anda mempunyai peluang yang menerima peningkatan bonus deposit boleh diniagakan sehingga 100%!

 

Hanya deposit akaun dagangan anda dalam tempoh tawaran itu dan menerima bonus yang boleh diniagakan untuk setiap deposit anda. Jangan lepaskan peluang untuk meningkatkan statistik dagangan anda tanpa melabur dana tambahan.

Jumlah bonus diniagakan bergantung pada jumlah deposit anda:

Sila ambil perhatian, yang anda boleh gunakan bonus ini dalam perdagangan tanpa apa-apa batasan untuk jumlah dana yang ada dalam akaun anda.

Untuk membaca lebih lanjut mengenai tawaran ini, sila melawat halaman "Promosi RoboOption". Maklumat mengenai terma dan bagaimana untuk menerima dan mengeluarkan wang bonus boleh didapati dalam seksyen "Bonus Deposit" di laman web RoboOption.

Nikmati musim bunga bersama-sama dengan RoboOption!

Terima bonus RoboOption

Yang ikhlas,
RoboForex

RoboOption adalah hasil daripada kerja yang berkesan dan profesional pemimpin pasaran kewangan. Syarikat menyediakan pelanggan dengan akses kepada perkhidmatan perdagangan pilihan binari melalui, platform perdagangan yang mudah dan terkini. Matlamat utama Syarikat adalah untuk menyediakan pelanggan-pelanggan runcit dengan perkhidmatan yang berkualiti di pasaran pilihan binari. Pembangunan perkhidmatan baru, maklum balas yang cepat untuk masalah, permintaan pelanggan, dan keselamatan dana dan data peribadi pelanggan - ini adalah keutamaan Syarikat.