Tawaran "Bonus Selamat Datang" di RoboOption dilanjutkan

02.04.2015 / 17:11

Pelanggan dan Rakan yang dikasihi!

Kami memberitahu anda bahawa tawaran "Bonus Selamat Datang" di RoboOption dilanjutkan sehingga 31 Mei 2015. RoboOption membentangkan anda satu peluang yang unik untuk menerima bonus ke akaun dagangan anda tanpa membuat deposit. Menjadi pelanggan RoboOption dan menerima 15 USD semasa mendaftar akaun sebenar.

Kelebihan tawaran bonus ini adalah:

  • Anda boleh memulakan dagangan tanpa mendeposit akaun anda;

  • Anda boleh mengeluarkan keuntungan yang diperolehi anda apabila berdagang menggunakan dana bonus;

  • Bonus boleh dikeluarkan daripada akaun dagangan setelah anda memenuhi syarat-syarat untuk jumlah dagangan;

  • Bonus akan dipindahkan ke akaun anda selepas anda mengemukakan permohonan di Kawasan Ahli anda;

  • Rakan kongsi menerima komisen untuk transaksi yang dilaksanakan pada akaun bonus.

Sila ambil perhatian, bahawa bonus yang hanya tersedia untuk pelanggan RoboOption baru dan yang belum membuka akaun sebenar lagi. Anda boleh membuka akaun RoboOption dengan satu klik tetikus di Akaun Live anda.

Maklumat lebih terperinci mengenai program bonus yang boleh didapati di halaman "Bonus Selamat Datang" di laman web RoboOption.

Buka akaun RoboOption

Yang ikhlas,
RoboForex

RoboOption adalah hasil daripada kerja yang berkesan dan profesional pemimpin pasaran kewangan. Syarikat menyediakan pelanggan dengan akses kepada perkhidmatan perdagangan pilihan binari melalui, platform perdagangan yang mudah dan terkini. Matlamat utama Syarikat adalah untuk menyediakan pelanggan-pelanggan runcit dengan perkhidmatan yang berkualiti di pasaran pilihan binari. Pembangunan perkhidmatan baru, maklum balas yang cepat untuk masalah, permintaan pelanggan, dan keselamatan dana dan data peribadi pelanggan - ini adalah keutamaan Syarikat.