Penambahbaikan syarat "Bonus Selamat Datang" di RoboOption

21.05.2015 / 16:04

Pelanggan dan Rakan yang dikasihi!

Kami gembira untuk memberitahu anda bahawa untuk memenuhi permintaan pelanggan Syarikat, RoboOption telah memutuskan keputusan untuk memperbaiki syarat "Bonus Selamat Datang" ditawarkan. Perubahan yang telah memberi kesan kepada jumlah bonus dan keperluan untuk jumlah dagangan yang akan dibuat untuk dapat mengeluarkannya: setiap pelanggan baru akan mempunyai peluang untuk memulakan perdagangan dengan jumlah dua kali ganda sebelum ini, mengeluarkan bahagian peningkatan keuntungan, dan memenuhi syarat-syarat untuk jumlah dagangan dan mengeluarkan dana bonus lebih cepat.

Peningkatan syarat "Bonus Selamat Datang":

  • Jumlah bonus telah meningkat kepada 30 USD

  • Tempoh yang anda boleh menerima bonus ini, telah dilanjutkan kepada 30 Jun 2015

  • Jumlah dagangan diperlukan telah berkurangan 40 kali ganda

  • Jumlah keuntungan yang tersumbat telah berkurangan kepada 70 USD

Sila ambil perhatian, bahawa bonus yang hanya tersedia untuk pelanggan baru dan yang belum mendaftar akaun sebenar lagi. Setiap pelanggan boleh membuka akaun RoboOption dalam Akaun Live beliau dengan satu klik tetikus.

Maklumat lebih terperinci tentang program bonus yang boleh didapati di halaman "Bonus Selamat Datang" di laman web RoboOption.

Buka akaun RoboOption

Yang ikhlas,
RoboForex

RoboOption adalah hasil daripada kerja yang berkesan dan profesional pemimpin pasaran kewangan. Syarikat menyediakan pelanggan dengan akses kepada perkhidmatan perdagangan pilihan binari melalui, platform perdagangan yang mudah dan terkini. Matlamat utama Syarikat adalah untuk menyediakan pelanggan-pelanggan runcit dengan perkhidmatan yang berkualiti di pasaran pilihan binari. Pembangunan perkhidmatan baru, maklum balas yang cepat untuk masalah, permintaan pelanggan, dan keselamatan dana dan data peribadi pelanggan - ini adalah keutamaan Syarikat.