Salin transaksi pedagang yang berjaya melalui sistem ZuluTrade

25.06.2015 / 10:21

Pelanggan dan Rakan yang dikasihi!

Kami gembira untuk memberitahu anda bahawa mulai sekarang pelanggan RoboOption boleh menerima isyarat perdagangan dan menyalin transaksi pedagang terbaik di dunia ke akaun mereka melalui perkhidmatan ZuluTrade. Ini boleh membantu mereka untuk memperbaiki perdagangan mereka, menjadikannya lebih menguntungkan, dan meningkatkan kecekapan pelaburan mereka.

Kelebihan sistem ZuluTrade:

  • Peluang untuk mendapat manfaat daripada pengalaman pedagang yang berjaya dari seluruh dunia
  • Tiada yuran pelanggan bagi perkhidmatan
  • Sistem penarafan yang mudah untuk mencari dan menilai calon penyedia
  • Ketelusan semua operasi antara peserta dan keselamatan dana anda yang didepositkan

Maklumat lebih terperinci mengenai perkhidmatan dan bagaimana untuk menyambung ke ia boleh didapati di halaman "Isyarat perdagangan dan penyalinan transaksi melalui sistem ZuluTrade".

Mula menggunakan ZuluTrade

Yang ikhlas,
RoboForex

RoboOption adalah hasil daripada kerja yang berkesan dan profesional pemimpin pasaran kewangan. Syarikat menyediakan pelanggan dengan akses kepada perkhidmatan perdagangan pilihan binari melalui, platform perdagangan yang mudah dan terkini. Matlamat utama Syarikat adalah untuk menyediakan pelanggan-pelanggan runcit dengan perkhidmatan yang berkualiti di pasaran pilihan binari. Pembangunan perkhidmatan baru, maklum balas yang cepat untuk masalah, permintaan pelanggan, dan keselamatan dana dan data peribadi pelanggan - ini adalah keutamaan Syarikat.