Lanjutan tawaran "Bonus Selamat Datang $30" dan "Bonus boleh didagangkan sehingga 100%"!

30.06.2015 / 18:01

Pelanggan dan rakan kongsi yang dihormati!

Kami gembira untuk memberitahu anda bahawa RoboOption telah memutuskan keputusan untuk melanjutkan tawaran Syarikat, "Bonus Selamat Datang $30" dan "Bonus boleh diniagakan sehingga 100%", sehingga 31 Ogos 2015! Anda akan mempunyai dua bulan lagi untuk mendapat manfaat daripada kelebihan tawaran ini, membangunkan dan meningkatkan kemahiran dagangan anda dan menerima keuntungan bersama-sama dengan RoboOption.

Bonus selamat datang $30:

  • Peluang untuk memulakan dagangan pada akaun sebenar anda tanpa pelaburan anda sendiri
  • Anda boleh mengeluarkan keuntungan, yang anda diperolehi apabila berdagang menggunakan dana bonus
  • Bonus akan dipindahkan ke akaun anda selepas anda membuka akaun sebenar dan lulus pengesahan

Bonus boleh didagangkan sehingga 100%:

  • Peningkatan bonus deposit sehingga 100%
  • Bonus ini boleh digunakan dalam perdagangan tanpa apa-apa batasan untuk jumlah dana yang ada dalam akaun dagangan anda
  • Anda boleh meningkatkan hasil dagangan anda tanpa apa-apa pelaburan tambahan

Buka akaun RoboOptionDeposit akaun RoboOption

Syarat yang lebih terperinci mengenai tawaran boleh didapati di halaman "Bonus Selamat Datang $30" dan "Bonus deposit sehingga 100%" di laman web RoboOption.

Yang ikhlas,
RoboForex

RoboOption adalah hasil daripada kerja yang berkesan dan profesional pemimpin pasaran kewangan. Syarikat menyediakan pelanggan dengan akses kepada perkhidmatan perdagangan pilihan binari melalui, platform perdagangan yang mudah dan terkini. Matlamat utama Syarikat adalah untuk menyediakan pelanggan-pelanggan runcit dengan perkhidmatan yang berkualiti di pasaran pilihan binari. Pembangunan perkhidmatan baru, maklum balas yang cepat untuk masalah, permintaan pelanggan, dan keselamatan dana dan data peribadi pelanggan - ini adalah keutamaan Syarikat.