Bitcoin adalah mata wang asas baru untuk akaun Pro-Standard

16.01.2018 / 11:40

Pelanggan dan Mitra yang dihormati,

Kami dengan sukacitanya memaklumkan kepada anda bahawa mulai sekarang Syarikat menawarkan peluang untuk membuka akaun Pro-Standard dengan BTC (Bitcoin) sebagai mata wang asas. Akaun perdagangan dalam mata wang asas baru ini tersedia untuk MetaTrader 4 dan MetaTrader 5platform.

Di tempat pertama, peluang untuk membuka akaun dagangan dalam bitcoin akan menjadi menarik bagi para pedagang, yang menyimpan dana mereka dalam cryptocurrency ini. Mata wang digital akan membantu mereka mempelbagaikan risiko mereka dengan lebih berkesan dengan melaburkan semula dana ke instrumen kewangan lain.

Khususnya untuk pelanggan yang membuka akaun mereka di BTC, kami telah mendayakan deposit / pengeluaran dana melalui sistem Bitcoin.

  • Suruhanjaya untuk mengeluarkan dana: 0.001 BTC (1.0 mBTC).
  • Amaun minimum yang dibenarkan untuk dideposit / ditarik balik untuk transaksi: dari 0.00001 BTC (0.01 mBTC).

Sila ambil perhatian bahawa semua operasi baki pada akaun dengan BTC sebagai mata wang asas dilakukan hanya dalam bitcoins (penukaran dana tidak tersedia).

Yang ikhlas,
pasukan RoboForex

Tanya soalan

Adakah anda memerlukan bantuan? Klik pada ikon di penjuru kanan sebelah bawah halaman dan dapatkan jawapan kepada mana-mana soalan anda.

Atau masukkan nombor telefon anda di dalam borang di bawah dan kami akan menghubungi anda dengan segera.

Menelepon kembali
Tanya soalan