Akaun dagangan dengan spread meningkat

Apakah akaun Affiliate?

Akaun jenis "Affiliate" adalah akaun dengan spread meningkat dan komisen untuk setiap transaksi, dan rakan kongsi boleh menerima komisen affiliate lanjut. Dalam kes akaun-akaun ini, rakan kongsi menerima komisen affiliate bagi setiap transaksi, tidak kira berapa cepat ia dibuka dan ditutup dan sama ada ia menguntungkan atau tidak.

Siapa yang boleh mendapat manfaat daripada akaun Affiliate?

Jenis-jenis akaun telah diperkenalkan sebagai tindak balas kepada permintaan daripada rakan kongsi, yang menyediakan pelanggan-pelanggan mereka dengan perkhidmatan tambahan yang berbeza (Expert Advisors atau isyarat perdagangan), apabila spread minimum mungkin bukan faktor utama yang mempengaruhi keputusan aktiviti perdagangan. Spread meningkat boleh dianggap sebagai bayaran untuk perkhidmatan tersebut.

Jenis akaun Affiliate

Akaun Affiliate terdiri daripada jenis yang berikut: Pro-Affiliate dan ECN-Pro Affiliate. Kesemua mereka hanya boleh didapati untuk platform MetaTrader4. Keadaan perdagangan untuk jenis akaun boleh didapati di halaman "Jenis Akaun".

Bagaimanakah pelanggan membuka akaun Affiliate?

1. Dengan menggunakan referral link

Apabila menggunakan referral link affiliate anda, pelanggan pertama dan akaun berikut didaftarkan dalam kumpulan rakan kongsi anda (kecuali pelanggan menyatakan kod affiliate rakan kongsi lain ketika mendaftarkan akaun baru). Dalam kes ini, akaun Affiliate tersedia untuk membuka segera dalam borang pendaftaran dalam senarai jatuh turun.

2. Dengan menggunakan kod affiliate

Jika pelanggan yang ingin membuka akaun Affiliate telah berdaftar Kawasan Keahlian, beliau perlu nyatakan kod affiliate anda dalam medan "kod Affiliate" dalam borang pendaftaran akaun baru. Hanya selepas itu, akaun Affiliate boleh didapati dalam senarai jatuh turun.

Jadilah rakan kongsi RoboForex dan menerima komisen affiliate yang menguntungkan:

Buka akaun affiliate